logo

prik
 
 
prik

 

Den tunge otter på vej til VM

Efter en noget usikker optræden i Luzern, har den tunge otter igen fundet takterne. Under træning har den tunge otter igen skabt distance til letvægts otteren, som ved Luzern regattaen flere gange var foran den tunge båd.

Kakaomælk giver store muskler

Glem alt om anabolske steroider og tag i stedet et stort glas kakaomælk lige efter træning.

Den tunge gruppe samles i én båd

Efter en mængde rokeringer og forsøg på at finde en kombination i firer uden styrmand, der havde den kvalitet, der skal til for at kunne leve op til de olympiske udtagelses krav, har landstræner Bent Jensen i samråd med projekttrænere Ian Baden og Carsten Hassing besluttet at omlægge satsningen til otter med styrmand.

Årets første regatta en blandet fornøjelse for den tunge gruppe

Efter at den tunge gruppe har været delt i to under påskens forberedelser dels i Varrese (Italien) dels i Silkeborg, var hele gruppen samlet til Odense regattaen.

Første træningslejr i Sevilla afviklet med succes

I slutningen af februar 2003 var satsningsbåden for den tunge herregruppe; firer uden styrmand i Sevilla på den første af tre forårs træningslejre. Mandskabet består af Jacob Jespersen, Gunnar Levring, Anders Moustgaard og Christian Østergaard.

Den første udtagelse er sket i den tunge gruppe

Efter DM i ergometer, som foregik i Kerteminde Hallen d. 25. og 26. januar 2003 har Ian Baden, Carsten Hassing og landstræner Bent Jensen sat det hold som i første omgang skal deltage ved træningslejren i Sevilla ultimo februar 2003.

DM i Ergometer

For den tunge gruppe under DRC, var der mange positive oplevelser ved DM. Der blev sat flere personlige rekorder, og samtlige deltager fra gruppen kom i finalen.

Styrmand søges til den tunge otter

I forbindelse med at Danmarks Rocenter har valgt at satse på en-åres roning i firer uden og otter som de primære bådtyper, er de behov for en styrmand til vores tunge herre otter.

Stor succes for den tunge gruppe til dette års Slide Cup

Den fremgang som den tunge gruppe har haft på vandet i 2002, har haft en afsmittende effekt på præstationerne i ergometeret. For første gang nogen sinde, er det lykkedes for de tunge i handicap race at slå letvægterne.

Træningssamling nr. 2

Gruppen består nu af 15 roere fra 6 roklubber, DSR, KR, Bagsværd, Hadsund, Holstebro og Kerteminde.

Sæssonens første træningssamling

Ialt 26 roere er inviteret til det nye projekt inden for tung herreroning. I løbet af de næste måneder skal der ske en udskillelse, så der til sidst er 12 tilbage til 4- og 8+ (og eventuelt en reserve 2-).

Hvad skal der ske næste år?

Målet er en A-finaleplads ved næste års VM og dermed kvalifikation til De Olympiske Lege 2004.

Vintersæssonen er så småt ved at starte

De lange vinteraftener er ved at nærme sig. Det betyder lange programmer i ergometeret.

Resultater og billeder fra DM på Bagsværd Sø

Det blev til en 2. og en 3. plads ved dette års DM i firer uden styrmand. Roerne var fordelt på to både, hvoraf den ene var tæt på at slå båden fra Bagsværd Roklub.

Resultater og Billeder fra VM i Sevilla i Spanien

En flot 9. plads blev det til for det tunge herrelandshold i firer uden styrmand.

   

 

   

 

   

 

prik
  Webmaster: Ulrik Ralfkiær, Billeder: Ian Baden, Anders Moustgaard og Søren Madsen  
prik