logo

prik
   
prik

 

2003.10.11-12

Den tunge herregruppe var samlet for første gang med henblik på den kommende sæson 2004 i weekenden 11.-12. oktober 2003 på Bagsværd sø. Ud over at der blev roet i forskellige kombinationer, blev oplægget for den kommende sæson fremlagt.

Det er målsætningen, at lave den stærkest mulige firer uden styrmand, der med optimal støtte skal forsøge at kvalificere sig til OL i Athen 2004. Som støttebåd til dette hold kører der parallelt en toer uden styrmand. Begge både trænes af John Faulkner, der er ny træner i Danmarks Rocenter.

Den øvrige gruppe, satser på firer med styrmand ved VM i Banyolas. Med de kapaciteter vi har med at gøre og den erfaring der er i gruppen, er det ikke urealistisk at gå efter en finaleplads. Gennem sæsonen vil holdet indgå som en del af en otter der stiller op ved de tre World Cup regattaer. Efter den sidste WC regatta sættes stærkest firer med styrmand frem mod WM.

Der skal tages beslutning inden d. 1. november om projektet er otter for de der ikke kommer med i satsnings båden, eller om det skal være en firer og en toer.

Gruppen er væsentligt udvidet i år og består for nuværende af:

Jonas Møller, Jesper Krogh, Thomas Larsen, Carl Christiansen, Asbjørn Halgran alle Bagsværd, Heine Borch Roskilde, Ulrik Ralfkiær, Gunnar Levring, Jacob Jespersen, Anders Moustgaard alle DSR og Morten Ølgaard, Peter Sylvest og Mads Houbro KVIK. Styrmand er Emil Blach fra Bagsværd.

/Ian Baden

   

 

   

 

   

 

prik
  Webmaster: Ulrik Ralfkiær, Billeder: Ian Baden, Anders Moustgaard og Søren Madsen  
prik