logo

prik
   
prik

 

2003.04.26-27 Årets første regatta en blandet fornøjelse for den tunge gruppe

Efter at den tunge gruppe har været delt i to under påskens forberedelser dels i Varrese (Italien) dels i Silkeborg, var hele gruppen samlet til Odense regattaen.

Der blev stillet op i to firer uden styrmand og en toer uden styrmand. DRC Hold II med Anders Moustgaard, Gunnar Levring, Christian Østergaard og Jacob Jespersen blev om lørdagen nr. 3 efter guldfiren og et klubhold fra Bagsværd. Resultatet var rimeligt i betragtning af, at holdet har haft og stadig har problemer med at få trænet regelmæssig på grund af skade på Gunnar Levring. Der var et par ting der skulle rettes til om søndagen, men desværre gik holdet mere eller mindre i opløsning på de sidste to km. i det hårde vejr, og sluttede som nr. 5.

B-firen med Svend Pedersen, Lars Ohlander, Mads Bisgaard og Leo Horsted, havde store problemer med at få tingene koordineret om lørdagen. Dels var styringen mindre heldig med et enkelt stop ved kanten, dels var udgangsfarten for dårlig. Holdet fik rettet væsentligt op på det om søndagen og sluttede som nr. 3 lige efter Nr. 2 let fire uden og guldfiren.

Ulrik Ralfkiær og Heine Borch havde alle ods imod sig i toer uden styrmand. Dels havde de kun roet sammen i to dage, dels havde de begge to skiftet side ved samme lejlighed. Båden var ikke rettet ordentligt ind, og dette sammen med det dårlige vejr solgte de to. Det blev til to sidste pladser.

Efter Odense regattaen, fortsætter B-firen uforandret frem mod forårskaproningen og første World Cup, mens Heine og Ulrik bliver skildt ad. Dette sker idet Gunnar Levring fra A-firen fortsat er skadet, og for at sikre arbejdsro på båden samt for at sikre at Gunnar bliver frisk igen, har man valgt, at sætte Ulrik Ralfkiær på A-båden indtil videre. Heine Borch blev prøvet på A-firen i påsken, og for at se de muligheder der er har man valgt at prøve Ulrik i denne omgang.

Næste regatta er Essen for A-båden, om alt går vel, og for hele gruppen er der Forårsregattaen på Bagsværd der er næste opgave.

   

 

   

 

   

 

prik
  Webmaster: Ulrik Ralfkiær, Billeder: Ian Baden, Anders Moustgaard og Søren Madsen  
prik