logo

prik
   
prik
sevilla

 

2003.03.10 Første træningslejr i Sevilla afviklet med succes.

I slutningen af februar 2003 var satsning båden for den tunge gruppe, herre fire uden styrmand med Jacob Jespersen, Gunnar levring, Anders moustgaard og Christian østergaard i Sevilla på den første af tre forårs træningslejre.

Turen gik godt, og Carsten Hassing, træner for holdet, syntes at der var gode fremskridt at spore. Holdet deltog tillige i Federations FISA Cup, hvor de på 1000 m og 500 m blev slået af både den Danske letvægtsfirer og den engelske tunge sølv firer, forstærket med deres guld-toer uden. Afstanden til disse to hold var ikke særlig stor, og da holdet samtidig viste at de kunne være med på det første stykke, var det gode takter for sæsonen.

Mens satsnings båden var i Sevilla blev resten af det tunge landshold hjemme og forberedte sig på sommersæsonen. Det sker ved roning i Københavns Havn fra Københavns Roklub. Selv om det ikke er optimale forhold i havnen, og selv om det er koldt, så er der gode takter at spore, og gruppens træner Ian Baden er stadig optimist med hensyn til at lave nogle gode resultater i fire uden og toer uden, men også for muligheden for at lave en otter i løbet af sæsonen, med de øvrige danske tunge rorer.

/Ian Baden

   

 

   

 

   

 

prik
  Webmaster: Ulrik Ralfkiær, Billeder: Ian Baden, Anders Moustgaard og Søren Madsen  
prik