logo

prik
 
 
prik
slide

 

2002.12.08 Stor Succes for den tunge gruppe.

Den fremgang som den tunge gruppe har haft på vandet i 2002, har haft en afsmittende effekt på præstationerne i ergometeret. For første gang nogen sinde, er det lykkedes for de tunge i et handicap race at slå letvægterne.

Ved at lave vægtoptimering for de tunge op til Slide Cup, blev holdene mere konkurrence dygtige. I firer Slide med Carl Christiansen, Leo Horsted, Anders Moustgaard og Jacob Jespersen slog de Guld letvægtsfiren, med godt et sekund.

Senere på dagen skulle resten af gruppen sammen med firen samles i otter, mod letvægts otteren og Guldfiren sammen med bronce dobbelt sculleren og reserverne.

Leo Horsted, Carl Christiansen, Jacob Jespersen, Anders Moustgaard, Bertil Samuelsson, Christian Østergaard, Martin Haubro og Mads Bork roede et fantastisk spændende løb, og kom i mål på nøjagtig samme tid som medalje holdene fra letvægtsgruppen. Dette på trods af at den tunge otter startede 6 sekunder efter letvægterne. Den rigtige letvægtsotter var ikke på noget tidspunkt rigtig en trussel for de to andre hold.

Disse to løb giver en god fornemmelse i den tunge grupe, og når vi ved at vi i kuliserne har yderligere 4-5 rorer der er syge og skadet i øjeblikket så tegner det enormt godt for det kommende arbejde.

/Ian Baden

   

 

   

 

   

 

prik
  Webmaster: Ulrik Ralfkiær, Billeder: Ian Baden, Anders Moustgaard og Søren Madsen  
prik