logo

prik
   
prik

 

Den tunge otter på vej til VM

Efter en noget usikker optræden i Luzern, har den tunge otter igen fundet takterne. Under træning har den tunge otter igen skabt distance til letvægts otteren, som ved Luzern regattaen flere gange var foran den tunge båd.

Der har været kørt trails omkring hvem der skal sidde på otteren, og landstræner Bent Jensen og projekttræner Ian Baden har udtaget 9 rorere til de 8 pladser. Samtlige rorere i gruppen, har indvilget i, at holdet sættes så sent som muligt, for at skabe det bedst mulige hold. Da der er nye folk omkring holdet, der ikke tidligere har roet med en åre, sker der hele tiden en udvikling, hvilket kan give positive resultater for holdet.

Dog er sidste frist for hold sammensætning søndag d. 10. august 2003, hvor det internationale roforbund skal have de otte navne.

De ni rorer der er udtager er:

Leo Hosted
Heine Borch
Morten Ølgaard
Ulrik Ralfkiær
Mads Haubro
Jacob Jespersen
Anders Moustgaard
Gunnar Levring
Christian Østergaard


Cox Emil Blach

På holdet er der tillige byttet noget rundt for at skabe en bedere rytme i båden, og indtil nu ser det ud som om, at det har været en succes. Gunnar Levring er kommet ned som stroke i båden, i lighed med at han strokede sidste års firer uden. Anders Moustgaard sidder nu 4 og Mads Houbro sidder 6.

 

/Ian Baden

   

 

   

 

   

 

prik
  Webmaster: Ulrik Ralfkiær, Billeder: Ian Baden, Anders Moustgaard og Søren Madsen  
prik